• Guangdong Kuaima Sanwei Technology Co., Ltd.
  Thomas Fitch
  De zeer professionele dienst. Snelle levering. En goede bedrijfsmededeling. Ik geef opnieuw tot opdracht ik zou houden van zaken op lange termijn met Misser te doen. Suva. Zij is een prettige persoon om te behandelen.
 • Guangdong Kuaima Sanwei Technology Co., Ltd.
  Dattatraya Karajagar
  Uitstekende kwaliteit en op tijd
 • Guangdong Kuaima Sanwei Technology Co., Ltd.
  de beheerder
  grote klantenservice en nog betere baan in 3d druk weer in orde brengen
Contactpersoon : Suva
Telefoonnummer : +86 13554941136
WhatsApp : +8613554941136

Hars Snel Prototype 38cm van de de Drukdienst van MJF 3D Chinese Traditionele Cijfers

Plaats van herkomst China
Merknaam DC
Certificering ISO9001/Rohs
Modelnummer Gelijkstroom-3dpt-D0110
Min. bestelaantal 1
Prijs consultation
Verpakking Details karton/houten geval
Levertijd het 15 werkdag
Betalingscondities T/T
Productdetails
Materiaal Hars Type Chinese Traditionele Cijfers Snelle Prototyping
grootte Aangepast Materiaal Koningen 3d printers
Oppervlaktebehandeling Hand het Schilderen Tolerantie 0.20.005mm
Toepassing Aangepaste Souveni Tekeningsformaat STL, STP, X-T, ENZ.
Hoog licht

38cm MJF 3D drukdienst

,

dienst van de harsmjf 3D druk

,

De Drukdiensten van het hars 3d Prototype

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Chinese Traditionele Cijfers Snelle Prototyping 3D Drukdienst voor Aangepaste Souveni

 

-Technische Datas-

 
Hars Snel Prototype
Drukgrootte MJF 380*284*380MM (15*11.2*15-duim)
SLS: 500*500*500MM-700mm;
Technologie EOS/3D Printer van HP Muti JET Fusion
Drukdikte 0.08mm (0.003inch)
Druknauwkeurigheid 0.1mm
Drukmateriaal Nylon + Glasvezel
PA11 PA12 PA2200 PA66
TPU in flexibel
3D Drukresolutie 1200 (dpi)
Kwaliteitsnorm De meesten Gesloten aan Injetion-kwaliteit, worden gebruikt als normaal product
levertijd 3-5working dagen
Dossier STL/OBJ/STP
Toepassingen Autodelen
Medische Beschermer
De kaders 3D Druk van het inrichtingsglas eyewears
zuurvast en alkali-bestand Matig me
Meer Dienst Deepdye die Coading kleuren die als Aangepast OEM schuren
Na de Verkoopdienst 24 uren, of versturen ons met de elektronische post onderzoek ons aangezien u op Nacht/Dag wilt

Hars Snel Prototype 38cm van de de Drukdienst van MJF 3D Chinese Traditionele Cijfers 0

-Voordeel-

 

beroep Wij zijn een fabriek met meer dan 11 jaar aangepast oem/odm het machinaal bewerken van ervaring.
One-stop dienst Wij kunnen 3D aftasten, 3D modellering, gegevens verstrekken - verwerking, omgekeerde techniek, 3D druk, post-verwerking en andere diensten.
Uitvoerige oplossing Volgens de daadwerkelijke behoeften van klanten, formuleer de meest geschikte uitvoerige oplossing om de kosten voor klanten effectief te besparen.
Het systeem van de gegevensvertrouwelijkheid Met een strikt intern vertrouwelijkheidssysteem, kunnen wij vertrouwelijkheidsovereenkomsten volgens klantenbehoeften ondertekenen om de informatiebeveiliging van klantencreativiteit te verzekeren.
Snelle Reactie Uw onderzoek zal in 24 uren worden geantwoord, is de verkoop meer dan 10 jaar van ingenieursachtergrond, reageert snel en geeft sterke steun.
Op tijd Levering Voldoende productiecapaciteit en sterke projectleiding.
Kwaliteitswaarborg Ervaren ingenieurs, de machines van de precisieproductie, het materiaal van de precisieinspectie met ervaren inspecteurs en QC systeem om kwaliteit te verzekeren.
De diensten op de toegevoegde waarde Een vertrouwde op partner die u kan helpen een verscheidenheid van andere wettelijke punten, met inbegrip van een verscheidenheid van speciale producten kopen.

 

-Secundaire Verrichtingen-

 
Oppervlakteverrichtingen * Deburring werk door machines, dan door handen;
* Zolang u geen krassen op de producten nodig hebt, kunnen wij het film beschermde materiaal voor producten tijdens productie gebruiken;
* Verwijder sharps van de producten;
* Het ultrasone schoonmaken na productie.
Oppervlaktebehandelingen Poederdeklaag, het Oppoetsen, het Borstelen, PVD-Plateren, pvc-Deklaag, Ceramische Deklaag, Chrome-het Plateren, Nikkelplateren, Tin Plating,
Verkoperen, Zilveren Plateren, Zandstralen, het Anodiseren, Dacromet, het Bakken Vernis, Elektroforesedeklaag, Zinkplateren, Hete Onderdompeling
Het galvaniseren.
LOGO Printing Lasergravure, zijde-Onderzoek enz.
De assemblagedienst Yolanda verleent de dienst van de productenassemblage na elke componentenproductie.
Douane Verpakking * Ontwerp verpakking volgens uw producten;
* Maak de verpakking volgens uw verzoeken;
* Druk uw EMBLEEM op de verpakking zolang u nodig hebt;
* Ander verzoek volgens uw behoefte.
 

-Oppervlaktebehandeling-

 

Het malen Het malen is een soort de technologie van de oppervlaktewijziging, verwijst over het algemeen naar een verwerkingsprocédé dat ruwe voorwerpen (schuurpapier die hogere hardheidsdeeltjes, enz. bevatten) gebruikt om de fysische eigenschappen van de materiële oppervlakte door wrijving te veranderen. Het belangrijkste doel is specifieke oppervlakteruwheid te verkrijgen.
Het oppoetsen Het oppoetsen gebruikt mechanische, chemische of elektrochemische gevolgen om de oppervlakteruwheid van het werkstuk te verminderen om een heldere en vlotte oppervlakte te verkrijgen.
Zandstralen Het proces om de oppervlakte van het substraat schoon te maken en te ruwen door het effect van de stroom van het hoge snelheidszand. Met samengeperste lucht als macht, wordt het proces van het hoge snelheidsuitwerpen aan de oppervlakte van het werkstuk, de verschijning of de vorm van de buitenoppervlakte van het werkstuk veranderd, en de mechanische eigenschappen van de werkstukoppervlakte zijn beter.
Nevelverf De nevelverf is een deklaagmethode waarin spuitpistool of schotel de verstuiver om in eenvormige en fijne druppeltjes door middel van druk of middelpuntvliedende kracht wordt gebruikt te verspreiden en op de oppervlakte van het met een laag te bedekken voorwerp van toepassing te zijn.
Het galvaniseren Galvaniseren-vacuümplateren, procesinleiding: het vacuümplateren omvat vacuümverdamping, hoofdzakelijk het sputteren en ionenplateren. Vacu5um werden de voorwaarden, de plastic delenoppervlakte gedeponeerd op allerlei metaal of non-metal film door distillatie of het sputteren. Op deze wijze, kan een zeer dunne oppervlaktedeklaag worden verkregen.
Druk De druk is het proces om tekst, beelden, foto's, anti-vervalst en andere manuscripten te maken. Wij gebruiken, en enz. plaat die de inkt op de oppervlakte van document, textiel, plastieken, leer, pvc, PC en andere materialen maken over te brengen inkten drukken.
Lasergravure Laserverwerking, als optische maser ook wordt bekend die. Het is het proces om hoog-energie-dichtheids lichtstraal te gebruiken om de oppervlakte van het materiaal te bestralen om de kleur van het materiaal te laten verdampen of te veranderen. De laserdiepte kan worden aangepast zoals nodig.
Met de hand geschilderd De kleur en trekt door een professionele handschilder
Aardwit Natuurlijke witte kleur van hars, met fijne lijnen op de oppervlakte
 
-FAQ-
 
1. Wat is 3D druk?
3D druk is een digitaal productieproces dat het mogelijk maakt om een fysiek voorwerp van een 3D dossier tot stand te brengen. Het voorwerp wordt gevormd door opeenvolgende lagen van stevig materiaal toe te passen. 3D Druk als Additief ook (AM) vervaardigen wordt bekend die als een algemene voorwaarde die diverse technieken dekt en het machtigt ontwerpers en fabrikantendrukvoorwerp van om het even welke vorm en geometrische afmeting die.
In eenvoudige woorden, is het één van de snelste wijzen om fysieke prototypen nauwkeurig te ontwikkelen en waar aan schaal.
2. Hoe werkt 3D druk?
3D Drukproces bouwt een objecten laag door laag om tot een complexe vorm te leiden. om dit voorwerp te bouwen hebben wij een 3D dossier nodig dat nauwkeurige informatie over de meetkunde van het deel bevat. Dan wordt de informatie in dit 3D dossier verzonden naar de 3D-printer die het materiaal aanpassend het 3D dossier zal opbouwen.
3. Hoeveel kost een 3D druk?
De kosten per gram voor 3D Druk zijn gebaseerd op een verscheidenheid van factoren met inbegrip van tijd, arbeid, machineslijtage, en het geschatte gewicht van de druk (in gram), enz.
4. Hoe lang het aan druk zal nemen?
De druk vergt gewoonlijk uren, of verscheidene werkdagen, en kan afhankelijk van verscheidene factoren variëren: de grootte van uw model, het materiaal u, de laaghoogte (de kleinere lagen meer te drukken lagen) betekenen, de ingewikkeldheid van uw model gebruikt, of het voorwerp steunen, enz. vergt.
5. Hoe ik zal weten wanneer de druk wordt gedaan?
U zal via e-mail worden op de hoogte gebracht zodra uw druk is voltooid, en wanneer er zijn kwamen om het even welke problemen tijdens het drukproces voor dat uw aandacht kan vergen.
6. Welke kleuren beschikbaar zijn?

Om het even welke kleur is beschikbaar. Elk voorwerp kan slechts in één kleur worden gedrukt, of wij kleuren volgens uw behoeften.
 
-Ongeveer ons-
 
Hars Snel Prototype 38cm van de de Drukdienst van MJF 3D Chinese Traditionele Cijfers 1
De Technologie van Guangdong Kuaima Sanwei is een belangrijke geïntegreerde oplossingsspecialist van 3D prototypemodel in China.
 
 

Wij bieden de volledige waaier van Stratasys Polyjet & technologieën van FDM en 3D van de druk van HP MJF aan. Dienend een verscheidenheid van verschillende industrieën, die Automobiel omvatten, Ruimtevaart, Animatie, Algemene Productie, en veel meer! Kuaima Sanwei is een snel prototype en de verwerkende deskundige met meer dan 7 jaar ervarings, die professionele het eindigen procédés verstrekken die hen voor het strenge testen groot maken zal, alle 3d gedrukte delen overgegaane 100%-inspectie alvorens te verschepen zijn

 

Tijdens de afgelopen 6 jaar, hebben wij meer dan 2000 klanten van 1pcs-steekproeforde aan 100000 PCs-massaproduktie met onze one-stop oplossingsdienst gediend. Het benieuwd zijn van de meest geschikte materialen voor de delen? Haast op contact onze ingenieur voor oplossingen!